header image
 

Update Roosendaals rAadsel

Even nog een opfrisser voor wat betreft het Roosendaals rAadsel: je kunt nog inzenden tot zaterdag a.s. 24.00u. Op zondag worden de winnaars bekend gemaakt!

Er zijn twee categorieën. De eerste is voor de Roosendalers. Zij raden waar deze plek is, en geven een origineel antwoord over hetgeen zij hier eigenlijk zien. Zij gaan voor het prachtige boek ‘Roosendaal, mooi dat ‘t is’. De tweede categorie is voor de niet-Roosendalers. Zij hoeven de plaats niet te raden, maar wel met een origineel antwoord komen..! Zij kunnen in bezit komen van een heus donderglas.

Hoe het er nu voor staat zijn er voor beider prijzen kanshebbers. Pak dus je kans nu het nog kan.

Zoals het spreekwoord zegt: Niet geschoten, zul je nooit voor een kwartje geboren worden..!

~ door Aad op 23 februari 2012.

2 Reacties to “Update Roosendaals rAadsel”

  1. Tweede poging in de eerste categorie. Dit móet wel iets te maken hebben met het in bedwang houden van collega John…

  2. Eerste poging in de tweede categorie.
    Ooit is het vast bedacht om dieren mee vast te zetten. Inmiddels heeft het een ander doel. Nee het is niet voor de man, maar voor de vrouw bedacht. De man was door zijn vrouw meegenomen om te winkelen en die vrouw had bedacht dat de man wel voor pakezel door kon gaan. Helaas heeft de man de vrouw vastgeketend. Dat is alleen maar beter voor de portemonnee van de man. Tegenover dit mooie plAADJe is namelijk een schitterend café waar de man graag een biertje drinkt. Na sluitingstijd van de winkels komen de mannen uit het café om hun vrouwen mee naar huis te nemen. Het geld, ach het zit niet in kleding maar in de gezelligheid!

Reageer;
 

grayscale.gif