02 januari 2024++

Geplaatst op

Nog even een huishoudelijke mededeling betreffende het reageren op een berichtje: als je voor het eerst reageert op een schrijfsel, dan zal je bericht eerst in de ‘wachtkamer’ komen totdat ik jouw naam het label ‘goed volk’ heb gegeven. Daarna zullen al je reacties meteen akkoord bevonden worden.

Zou ik deze handelwijze niet hanteren dan wordt m’n blog één grote vuilnisbak waar iedereen ter wereld maar naar believen kan inmieteren wat hij of zij wil, en dat willen we met z’n allen niet.

Wat betreft aadmeijer.com: ik ben nog in de ‘bouwfase’, het kan dus zomaar gebeuren dat je een fout tegenkomt, of een dubbele foto, of weet ik veel. Aarzel niet en meld het mij, maar dan via alledaagse.roosendaal@gmail.com. Heb je een leuk voorstel of idee wat tot vervolmaking van een en ander kan leiden, schrijf me dan via hetzelfde mailadres.

Dank jullie wel..!

4 reacties op “02 januari 2024++&rdquo

  1. Hoi Aad,

    geweldig dat je (weer) met deze blog aan de gang gaat, heerlijk om te lezen en mee te leven. En daarbij jouw foto’s…

    Eef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *