09 februari 2024

Geplaatst op

Je kunt zulk goede voornemens betrachten als het verstandig en fit zijn gaat, als een of ander virus besluit dat je erbij hoort, bij die grote groep hoesters en proesters, dan hoor je erbij.

En zo zakte ik voor mijn gevoel na de lunch als een plumpudding in elkaar. Niet letterlijk, maar alles kwam weer in opstand terwijl ik enorm rillerig werd. En dus retour Kamer 10, het bed in, meten, en ‘probeer maar wat te slapen’…

Helaas, weinig te babbelen vandaag…

10 reacties op “09 februari 2024&rdquo

    1. Dankjewel, maat ..! Ik hoop weer fit te zijn als we weer ‘Back to Normal’kunnen. Ik zag al een filmpje van Gerby dat-ie heel Thalassa op z’n kop zet, dus dat geeft de burger moed.Voor jou: Gift em keeeees..! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *