23 – 03 – 2024

Geplaatst op

Tussentijds even een blogje over de huidige situatie.

Het ging even helemaal niet goed, donderdagavond. M’n temperatuur klom in hoge snelheid, m’n saturatie daalde even voortvarend tot momenteel 83, om over de andere waardes nog maar te zwijgen. ‘Griep’, is het vermoeden, en een ander heeft de mening over ‘hooi’ en ‘vork’.

Feit is ditmaal dat ik mezelf helemaal niet lekker voelde, waardoor ik me pertinent aan ieders advies vastklamp. Ik blijf in bed. Onder de wol. De zuurstofpomp en zuurstofbril paraat. Ik gebruik het belletje van Kamer 10 nu ook.

Niet lekker genoeg om te schrijven, niet lekker genoeg om een plaatje te maken, geen fut voor een telefoongesprek. Het overlijden gistermorgen van een buurvrouw maakte het er allemaal niet beter op. Ik maakte toen wel een foto vanuit mijn situatie. Hierbij.

Maandag komt de dokter weer, en ik heb met klem beloofd me aan de adviezen te houden tot maandagmiddag. Als ik dat doe, dan is de kans groot dat de vlag de andere kant op wimpelt.

Vandaar dit nachtelijk schrijven, opdat niemand zich zorgen maakt. Er wordt voor mij gezorgd, en ik sta het toe. Wellicht dat ik tussentijds wat via m’n smartphone post, en anders maar even niet.

Groeten uit de nacht.., I’ll be back..!

2 reacties op “23 – 03 – 2024&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *