18 februari 2024

Geplaatst op

In een nacht tijd zomaar 90 euro voor Wiekendael Spoor binnen gehaald..!

Ik kon mijn ogen bijna niet geloven, de tip van Esther van Eekelen bleek een gouden tip. Ik ken Esther al wat langer en ik weet dat ze verrassend uit een hoek kan komen als een duveltje uit een doosje, maar dit sloeg alles.

De dag begon dus allerminst slecht. De link werd gedeeld, mijn huisgenoot Jos Hamann sloot aan als teamlid ( met z’n twee sta je altijd sterker ) en ik kon me op m’n gemak op de materie gaan neerleggen.

Maar nee dus. Tijdens m’n loopoefening kwam ik de gang niet eens uit, m’n benen droegen me niet meer, en stappen maken werd lastiger. Ik werd meteen gecontroleerd, en al snel bleek dat weer m’n bloeddruk te lag was, m’n hart onregelmatig klopte en ik weer als een appelflap op bed werd gelegd, dat ik enkel nog verliet voor de maaltijd. Regelmatig controles, regelmatig getelefoneer met ’n arts, maar het baatte allemaal niet. Ik heb enkel wat kort geappt met wat naasten, maar voor het overige trachtte ik m’n rust te vinden, dat misschien ergens in m’n hoofdkussen verstopt kon zitten.

Ik heb dus ook geen fotograaf kunnen voorbereiden, dus het zal morgen best saai zijn in mijn Facebook-hoekje. Niets te melden, weinig te flauwekullen, en dat vind ik jammer. Het is juist zo leuk om op deze manier met elkaar de dag te delen, genieten van elkaars lach en elkaar vooruitduwend als het soms wat minder goed gaat.

Slaap lekker voor straks, ik doof nu al m’n lichtjes…

2 reacties op “18 februari 2024&rdquo

  1. Niks forceren…. Je lichaam bepaalt wel wat kan en/of niet kan hè Aad! (Maar dat weet je zelf uiteraard allang …☺️👍🏻🥰.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *