01 – 04 – 2024

Geplaatst op

Vandaag maandag, tweede Paasdag. Omdat ik beterend ben neem ik me voor het vooral heel rustig aan te doen. Immers, eind van de middag zou het App-kringetje waar ik bij hoor bij elkaar komen onder het genot van wat tapas en zo. Iets om naar uit te kijken, maar tegelijkertijd iets om energie in reserve te houden. Elke prikkel is er tenslotte één…

Maar dit keer werd ik slachtoffer van m’n eigen nieuwsgierigheid. Omdat ik ruim in tijd zat die morgen besloot ik om die ‘verhaaltjes’, die altijd bovenaan de Facebookpagina staat, allemaal stuk voor stuk te gaan bekijken. Wat zet men daarboven allemaal neer, voor het oog van de wereld..?

Het was allemaal niet al te bijzonder, maar af en toe schoven er buitenproportionele dames langs, met dikke billen, dikke bovenbenen, dikke borsten en…: dikke plukken okselhaar (!)

Ik surfde zo eens verder en bespeurde meer plukjes. Ik sprak erover met een zuster over waarmee te praten valt, en ook haar was het opgevallen, zeker nu ik erover begon. Okselhaar.

Er is dus een trend gaande die het okselhaar bij de hedendaagse dames en meiden terugbrengt. Ik heb het nergens nog gelezen, maar ik zie het gebeuren, het is al gaande.

Ik neem me voor er geen plaatje van te maken. Vanavond beleef ik een gezellige tapas-paasavond, en dat zal een stuk sfeervoller beeldmateriaal opleveren. Reken maar.

Het wederzien met de App-vrienden was als vanouds: hartelijk. En veel gebeurd om over bij te praten. Los van elkaar maak je best veel mee, en sowieso vormden de zelfgemaakte oogstrelende hapjes onderwerp om eens op culinair niveau van gedachten te wisselen. Voor de gezelligheid hadden we op een groot beeldscherm wat muziekclips ten toon van , zeg maar gerust, een behoorlijke tijd terug. De tijd waarin men van kale oksels nog nooit had gehoord.

Daarmee was de cirkel rond. Want had Dave Berry okselhaar..? Jazeker had die meneer okselhaar..! En had meneer Alice Cooper okselhaar..? Nou en of en niet zo’n klein beetje ook..!

Het einde van de dag nadert als ik dit schrijf. En laat ik nu maar stoppen. Het onverwacht opmerken van okselhaar bezorgt een hoop prikkels. En dan gaat het alleen maar over okselhaar. Zo vermoeiend…

Want stel het okselhaar woekert naar andere delen des lichaams..? Wellicht naar daar waar zij niet te stuiten is..?

Ik wil het er niet over hebben. Sterker nog, ik wil er niet eens aan dénken.

Het was een mooie avond, met veel lekkers, gezellige babbels, Demis Roussos in duet met Nana Mouskouri, Vicki Leandros, Engelbert Humperdinck, Dave Berry, Amy Winehouse en dat meisje met die dikke rode lippen uit The Bodyguard.

En ik was erbij..!

Eén antwoord op “01 – 04 – 2024”

  1. Wat fijn dat jij er “gewoon” bij was! Welterusten, met of zonder okselhaar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *