13 februari 2024

Geplaatst op

Gistermiddag de strijd tegen de griep aangegaan met thee gezet van verse gember. Het ging me allemaal een beetje te lang duren, moet je weten. Ik had al een beetje teveel van mezelf ingeleverd, en ik begon me ongerust te maken.

Het leek gisteravond erop dat mijn idee aansloeg. Niet dat de symptomen wegtrokken, maar het voelde wat milder aan. De nacht zou mij goed gaan doen, ik wist het zeker.

Vanmorgen echter was ik nog beroerder, was ik mijn stem nagenoeg kwijt en het zou vandaag niet beter worden. Al lezend over de griepvariaties die momenteel rondwaren werd het me ook meteen duidelijk dat ik gewoon te grazen ben genomen door een bacillenfamilie, die vrij hardnekkig een feestje aan het bouwen zijn en van mijn lijf een ruïne trachten te maken.

De agenda zegt ‘Valentijn’. Amerikaanse importromantiek, maar als je zelf een beetje creatief kunt zijn dan kun je makkelijk alle aangeboden troep omzeilen. En deze Opa heeft geen Valentijn die de liefste voor hem wil zijn, maar wel een trein, en dat vindt Opa ook best fijn. Want eer trein mekkert niet.

Maar hoe  dan ook, het lijkt me verstandig om al m’n afspraken, die nota bene nog over de Carnaval heen getild werden ook, even te informeren over de stand van zaken.

‘Nu even niet’, m’n besten…

5 reacties op “13 februari 2024&rdquo

  1. Veel beterschap Aad, Hopelijk gaat rust je goed doen…. hoe lastig en vervelend dat ook is…..

  2. Hoop dat je snel weer ‘de oude’ bent Aad! Gaat goed komen….. deze tijd van het jaar is niet de ‘liefste’ voor je lijf en leden 😏😏🌹

  3. Gaat goed komen Aad…. Deze tijd is niet de allerbeste voor je lijf en leden, maarrrrrr…… de lente is niet meer zo ver weg en alle ellende verdwijnt dan vast weer snel! Intussen: sterkte👍🏻👍🏻👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *